Kies een situatie
  • Home >
  • Particulier

Assurantiekantoor Van der Waard BV, uw adviseur!

Verzekeren is mensenwerk

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Assurantiekantoor Van der Waard BV combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 071 - 561 5920. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Voorschoten. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij Assurantiekantoor Van der Waard BV krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

Kom daarom langs bij Assurantiekantoor Van der Waard BV voor een persoonlijk advies.

Ons kantoor
Telefoon:   071 - 561 5920
E-mail:  

Contact

Top